(VIDEO) Ion Ceban, despre pasiunea din copilărie ce l-a determinat să inițieze construcția terenurilor sportive în capitală

(VIDEO) Ion Ceban, despre pasiunea din copilărie ce l-a determinat să inițieze construcția terenurilor sportive în capitală

Ion Ceban, candidatul socialiștilor la funcția de primar general al municipiului Chișinău, în copilărie adora să joace fotbal și această pasiune l-a determinat să propună construcția mai multor terenuri sportive în capitală, informează OFICIAL.

Ceban a publicat imagini video în care a vorbit despre pasiunea sa pentru fotbal, dar și despre necesitatea construcției terenurilor sportive în oraș, pentru că adoptarea unui mod de viață sănătos începe din copilărie.

„În copilărie mie și prietenilor mei ne plăcea mult să jucă, fotbal, acum, pentru noi, e o adevărată sărbătoare”, a mărturisit politicianul.

Socialistul a mai spus că, copiii din Chișinău vor crește sănătoși, puternici și fericiți. „Adoptarea unui stil de viață sănătos și practicarea sportului începe din copilărie. De aceea, doar în perioada 2018-2019, am construit 10 stadioane, 150 de terenuri sportive și 250 de terenuri de joacă în toate sectoarele orașului. Vom reuși și mai multe să facem pentru viitorul copiilor noștri!”, a subliniat el, precizând că terenurile au fost construite la inițiativa sa.

Cristina Pendea

Share