(VIDEO) Ion Ceban a spus dacă va candida la prezidențiale sau nu

(VIDEO) Ion Ceban a spus dacă va candida la prezidențiale sau nu

Ion Ceban, primarul capitalei, liderul Mișcării Alternativa Națională (MAN), nu va candida la funcția de Președinte al Republicii Moldova. El își va continua munca în calitate de primar pentru a transforma Chișinăul, așa cum a promis cetățenilor, atunci când a fost ales primar, informează OFICIAL.

„Am pus de fiecare dată și spun și astăzi: nu sunt interesat de a candida la funcția de Președinte, rămân în fruntea Primăriei Chișinău, așa cum am promis oamenilor”, a spus el în cadrul unui briefing.

Ion Ceban a precizat că, pentru el și echipa sa, prioritatea cea mai mare este ca oamenii să vadă schimbări.

„MAN este echipa lucrului făcut și suntem siguri că putem să ne facem curățenie în țară. Cum se face la Chișinău se poate face în toată țara. În pofida problemelor cu bugetul, în acest an vom implementa mai multe proiecte”, a mai menționat politicianul.

Potrivit liderului MAN, în ultima perioadă am văzut cât de putred e sistemul și vedem cum prin știri false și manipulare „cei de la putere distrug democrația acestei țări”.

„Nouă nu e ne frică și vom merge ferm înainte. Noi suntem siguri că oamenii sunt cea mai puternică resursă și țara trebuie condusă și dezvoltată, nu prin divizare și manipulare”, a mai declarat primarul.

Ion Ceban a mai spus că a promis că va transforma Chișinăul și va munci în continuare pentru acest lucru.

Totodată, el a anunțat că MAN se pregătește de alegerile parlamentare din 2025, „pentru a reprezenta cât mai pe larg cetățenii din Republica Moldova – din țară și de peste hotare”.

Share