(VIDEO) Fruntaș al PACE, om de afaceri de succes în Olanda. „A demonstrat că moldovenii sunt gospodari”!

(VIDEO) Fruntaș al PACE, om de afaceri de succes în Olanda. „A demonstrat că moldovenii sunt gospodari”!

Un fruntaș al Partidului Acasă Construim Europa (PACE) este om de afaceri de succes în Olanda. Este vorba despre Constantin Butucel, președinte al Partidului PACE în Olanda. Despre aceasta a comunicat președintele formațiunii, Gheorghe Cavcaliuc, care s-a întâlnit cu el recent, informează OFICIAL.

„Am avut marea plăcere să ne revedem în Haga, cu colegul meu
– Un bărbat al neamului, adevărat Patriot al Moldovei, tată, soț și om de afaceri responsabil, care a reușit să construiască o afacere prosperă departe de meleagurile noastre.

– Dar și aici n-a uitat de compatrioții noștri, a oferit zeci de locuri de muncă aici în Olanda, pentru ca fiecare din ei să poată cu grijă să trimită acasă la cei dragi, așa cum au făcut-o și părinții mei și o fac sute de mii de moldoveni care muncesc în diasporă, în diferite țări ale lumii”, a relatat politicianul.

Mai mult – a spus Cavcaliuc – Butucel și compania sa în domeniul construcțiilor a câștigat în Olanda, anul acesta, un concurs cu un premiu prestigios ,,Vakwerk Awards 2022”, demonstrând că moldovenii peste tot se descurcă, sunt gospodăroși și totdeauna primii.

Share