(VIDEO) Fiica Irinei Vlah, primul mesaj public: Sunt sigură că vei realiza toate  gândurile și speranțe pe care le are poporul R. Moldova

(VIDEO) Fiica Irinei Vlah, primul mesaj public: Sunt sigură că vei realiza toate gândurile și speranțe pe care le are poporul R. Moldova

Ana Vlah, fiica Irinei Vlah, candidat la alegerile din 20 octombrie, care-și sărbătorește astăzi ziua de naștere, a participat la evenimentul de încheiere a campaniei electorale pentru funcția de Președinte a mamei sale.

Ana a luat cuvântul în cadrul evenimentului, ea vorbind în limba română.

„Este primul meu discurs public și am emoții. Azi e ziua mea de naștere, cred e un semn de sus. Vreau să-ți spun că mă mândresc cu tine. Consider că ești cea mai potrivită persoană pentru acest post important. Consider că vei realiza toate gândurile și speranțe pe care le au poporul nostru. Am fost toată campania alături, a fost greu, dar eu sunt sigură că noi vom reuși. Mama, te iubesc foarte mult. Alegem cu inima!”, a spus Ana Vlah.

Irina Vlah și-a desfășurat evenimentul de încheiere a campaniei electorale în cel mai sudic punct al țării, la Giurgiulești, după ce a dat startul oficial al campaniei în cel mai nordic punct al țării, la Naslavcea. Alături de colegi, îmbrăcați în hanorace personalizate, Vlah a spus că, în săptămânile de campanie pe care le-am avut la dispoziție am mers de la Nistru până la Dunăre, de la nord la sud, de la est la vest.

Vlah a mai spus că, alegerile prezidențiale din data de 20 octombrie oferă o oportunitate unică – de a pune bazele revenirii Republicii Moldova pe o cale de dezvoltare firească.

„Ei fac şi vor face totul pentru a ne distruge ţara, căci îşi văd viitorul nu aici, ci peste hotare. În momentul în care vor fi dați jos de la putere, îşi vor lua rucsacurile şi vor pleca în țările pe care ei le consideră patria lor. Patria lor nu este Moldova – Moldova este patria noastră! Noi trăim şi vom trăi aici, de aceea şi suntem cu adevărat interesați să ne salvăm țara, să o dezvoltăm, pentru a conviețui în pace, armonie şi prosperitate. Încă ne mai putem salva ţara şi un prim pas în această direcție sunt alegerile din 20 octombrie 2024. Să fim uniți! Să fim puternici! Să credem în șansa noastră! Şi neapărat vom învinge! Alegeţi cu inima!”, a conchis Vlah.

Share