(VIDEO) Emisiunea de autor „Protecție și Prosperitate”: Doar o respectare strictă a legii va face ca RM să ajungă un stat mai dezvoltat

(VIDEO) Emisiunea de autor „Protecție și Prosperitate”: Doar o respectare strictă a legii va face ca RM să ajungă un stat mai dezvoltat

Andrei și Dmitrii Negruța, fondatorii asociației obștești „Protecție și Prosperitate”, produc și emisiunea de autor cu aceeași denumire – „Protecție și Prosperitate”, la postul de televiziune TVC21. În ediția din această săptămână, Dmitrii Negruța a vorbit despre similitudinile între PDM, PAS și PL, cine își tratează capul cu laxative și ce îi este absolut contraindicat Moldovei, transmite OFICIAL.

Autorul menționează că din cele 5 partide care se declară de dreapta (PDM, PAS, Platforma DA, PLDM și PL), potrivit doctrinei partidelor, de dreapta e doar PLDM, de centru – Platforma DA, iar celelalte trei au doctrinele îndreptate mai mult spre stânga.

De asemenea, Dmitrii Negruța afirmă că R. Moldova nu este gata pentru doctrina de dreapta, din acest motiv discrepanțele dintre păturile sociale sunt accentuate. Acest lucru, afirmă autorul, și este încercarea de a trata durerea de cap cu laxativul.

Totodată, Dmitrii Negruța punctează că doar o respectare strictă a legii va face ca R. Moldova să ajungă un stat mai dezvoltat, nu doar din punct de vedere economic.

Mai jos vedeți emisiunea întreagă:

Cristina Parfeni

Share