(VIDEO) Eleonora Șaran și-a suspendat activitatea în calitate de primar de Durlești. Va candida pentru un nou mandat!

(VIDEO) Eleonora Șaran și-a suspendat activitatea în calitate de primar de Durlești. Va candida pentru un nou mandat!

Eleonora Șaran, care de aproape 8 ani, conduce orășelul Durlești, și-a suspendat activitatea în calitate de Primar și anunță că va candida pentru un nou mandat edil al orășelului.

Într-un filmuleț video, postat pe pagina ei de facebook, Șaran spune, că împreună cu durleștenii, în toți acești ani, a reușit să sccimbe multe, să implementeze peste 100 proiecte de infrastructură și să pună bazele altor 60 de proiecte.

Sunt sigură că în perioada următoare vom reuși implementarea acestor proiecte. Sunt sigură că orașul Durlești poate deveni un oraș modern, cu infrastructură bună, în care să vrem să rămânem să locuim, un oras cu care sa ne mandrim, a spus Șaran .

Conform raportului de activitate, în Durlești au fost renovate 53 de străzi, cu o distanță totală de 31,5 km, reparate peste 8 km de trotuar, asigurată cu canalizare o distanță de aproape 11 km (37 străzi), iar apeduct – peste 12 km (17 străzi). Mai mult, pe 33 de străzi a fost instalat iluminat, astfel că aproape 27 km (33 străzi) acum sunt mai sigure pentru durleșteni. În total, pentru construcția capitală și reparația drumurilor au fost alocate 149 milioane lei, inclusiv 6 milioane lei pentru reparația trotuarelor, 1 milion lei pentru instalarea indicatoarelor, pentru apeduct au fost alocate peste 13,7 milioane, canalizare – 15,2 milioane, iluminat stradal – 7,6 milioane lei. De altfel, durleștenii au acces și la transport public: ruta de troleibuz 35 și 33, dar ruta locală nr.12. Echipa de la Durlești a reușit în 8 ani să desfășoare diferite lucrări de reparație a instituțiilor de învățământ din Durlești. Totodată, centrul medical din localitate a fost reparat și dotat cu utilaj performant. În acești ani, casa de cultură a fost reparată în totalitate.

Share