(VIDEO) Andrei Năstase a adresat o invitație publică cetățenilor la o întâlnire în această duminică

(VIDEO) Andrei Năstase a adresat o invitație publică cetățenilor la o întâlnire în această duminică

Andrei Năstase, fost lider al Platformei Demnitate și Adevăr, în cadrul unui live pe Facebook, a adresat cetățenilor o invitație publică la o întâlnire duminică, 28 aprilie, informează OFICIAL.

„În ultimul timp, după discuții prin țară, după o primă ieșire la un post de televiziune – am avut mai multe reacții. Am mers și prin diasporă, am făcut un mic popas pe Muntele Athos. Am avut discuții cu multă lume bună… Am avut comunicare consistentă cu oamenii și pe baza acestor discuții, a constatărilor sumbre pe care le-am făcut – consider că e de datoria fiecărui cetățean să ne implicăm mai mult decât am făcut-o până acum… E de datoria noastră să nu admitem ca Republica Moldova să devieze de la calea sa dreaptă. Aceasta este și motivul pentru care fac un apel pentru toți cei din Republica Moldova – vă invit duminică, 28 aprilie, la adresa – str.  31 august 15, la un „Dialog de suflet””, a declarat el.

Politicianul a mai spus că, el a rămas „același, un om printre oameni, un om care-și dorește ca familia lui să rămână acasă”.

„Vă aștept să discutăm, să ne referim la trecut, dar mai ales – la prezent și viitor”, a conchis Andrei Năstase.

Share