Victorie netă a candidatului Partidului „ȘOR” cu 79% – Radu Bușilă a fost ales din primul tur primar al com. Piatra, raionul Orhei

Victorie netă a candidatului Partidului „ȘOR” cu 79% – Radu Bușilă a fost ales din primul tur primar al com. Piatra, raionul Orhei

„Partidul Politic „ȘOR” salută victoria din primul tur de scrutin a candidatului său la funcția de primar al comunei Piatra, raionul Orhei, Radu Bușilă, aceasta demonstrând încă o dată că faptele concrete și transformările reale pe care le realizează echipele locale ale formațiunii sunt apreciate de către cetățeni”; informează OFICIAL cu referire la un comunicat de presă al Partidului. 

„Radu Bușilă a învins la scrutinul local din comuna Piatra cu 79% din voturi, având un program real, care presupune mai multe proiecte și inițiative menite să transforme localitatea în una modernă și să îmbunătățească nivelul și calitatea vieții locuitorilor. Printre acestea sunt iluminarea străzilor, reparația drumurilor, dezvoltarea infrastructurii sociale și implementare proiectelor sociale ale Partidului „ȘOR””, adaugă reprezentanții Partidului ȘOR.

„Partidul Politic „ȘOR” își reiterează sprijinul pentru primarul Radu Bușilă și toate inițiativele în beneficiul cetățenilor pe care le va lansa. La fel, va continua să susțină toți primarii și aleșii locali ai echipei sale pentru a putea asigura transformările inițiate în rezultatul alegerilor locale, menite să modernizeze orașele și satele țării, după modelul mun. Orhei” – mai declară sursa.

Partidul Politic „ȘOR” este în continuare convins că Republica Moldova are nevoie de schimbări radicale, pe care echipa sa le-a lansat la nivel local în zeci de orașe și sate din Moldova și pe care le extinde treptat, până când va ajunge să le implementeze și la nivel național.

Doina Secrieru

Share