Victor Chironda: Eu, dacă voi fi ales primar, mă voi ocupa de modernizarea orașului și de reformele necesare pentru a construi un oraș european

Victor Chironda: Eu, dacă voi fi ales primar, mă voi ocupa de modernizarea orașului și de reformele necesare pentru a construi un oraș european

Victor Chironda, candidatul Platformei Demnitate și Adevăr, a mulțumit formațiunii pentru încrederea acordată, deschidere și maturitate politică, informează OFICIAL.

Chironda menționează că dacă va fi ales primar, va duce orașul la o nouă etapă de dezvoltare.

„Dragi prieteni, astăzi am anunțat despre intenția mea de a candida la funcția de Primar General al municipiului Chișinău.

Sunt născut în Chișinău și mi-am dedicat activitatea profesională dezvoltării acestui oraș. Sunt mai bine de 10 ani de când lupt pentru un oraș care să ofere oportunități, confort și siguranță fiecărui cetățean.

Acum patru ani am candidat la funcția de primar pentru că vroiam să schimb lucrurile în primăria Chișinău. Vă mulțumesc pentru voturile și susținerea pe care mi-ați oferit-o atunci, și sper că nu v-am dezamăgit.

În toți acești ani am demonstrat că sunt un profesionist care pune principiile de dezvoltare urbană durabilă mai presus decât ratingul politic sau interesele de partid.

Am promovat și implementat decizii și proiecte nepopulare dar necesare, care și-au dovedit eficiența, precum benzile dedicate pentru transport public sau trotuarele fără parcări.

Am demonstrat că sunt un om integru și sunt gata să lupt până la capăt pentru interesul public. Cazul hotelului Național a fost cel mai relevant exemplu în acest sens. Am refuzat să cedez sub presiunile mafiei imobiliare, fapt pentru care am fost demis ilegal din funcția de viceprimar.

Am demonstrat, de asemenea că am o viziune pentru Chișinău și am capacități să transform această viziune în realitate. Tot ce se face ultimii 4 ani în Chișinău sunt ideile mele, promovate în campania electorală din 2019. Aceste idei au fost pur și simplu preluate de Ivan Ceban, dar realizate nereușit și uneori chiar compromise.

Acum, vin în fața dumneavoastră și vă rog să-mi oferiți șansa de a aduce orașul nostru la un nou nivel de dezvoltare. Eu, dacă voi fi ales primar, mă voi ocupa de modernizarea orașului și de reformele necesare pentru a construi un oraș european. Nu voi tolera politizarea și corupția. Voi lucra pentru oraș, nu pentru cariera politică.

Sunt sigur că voi reuși, pentru că vă am alături și am susținerea dumneavoastră”, spune Chironda.

De asemenea, Chironda a mulțumit pentru încredere formațiunii și liderului acesteia Dinu Plîngău.

„Mulțumesc Platformei DA pentru susținere și încredere. Mulțumesc președintelui Dinu Plîngău pentru deschidere și maturitate politică.

Platforma DA este un partid care a demonstrat că se poate reforma și moderniza din interior. Este o echipă tânără, promițătoare, cu care împărtășim aceleași valori și viziuni. Un partid care poate oferi o alternativă pro-europeană pentru Chișinău și pentru alte localități.

Fac apel la toți cei care cred în mine și în viitorul european al orașului nostru. În această campanie mizăm pe ajutorul și implicarea fiecărui susținător și simpatizant care ne poate ajuta.

Alăturați-vă echipei noastre și haideți să construim împreună un oraș european.

Vă mulțumesc și vă cuprind!”, a punctat Chironda.

Share