Victor Chironda: E un rezultat foarte bun

Victor Chironda: E un rezultat foarte bun

Candidatul la șefia Capitalei la alegerile din 20 octombrie din partea Mișcării „Forța Nouă”, Victor Chironda, a mulțumit tuturor celor care au votat pentru candidatura sa, inclusiv lista de consilieri municipali, transmite OFICIAL.

„Dragi prieteni, Vă mulțumesc pentru susținerea și încrederea acordată în aceste alegeri. Într-o perioadă scurtă, cu resurse extrem de mici am reușit să formăm o echipă puternică și să convingem peste șase mii de oameni să ne acorde votul. Cred că e un rezultat foarte bun. Însă cel mai important este că am reușit să punem pe agenda alegerilor problemele orașului și ale oamenilor”, scrie pe o rețea de socializare Victor Chironda.

Totodată, Chironda a menționat că își va folosi mandatul în CMC pentru a-i reprezenta pe cei ce l-au votat și să se asigure că politicienii nu-și vor uita programele și promisiunile electorale.

„Acum, indiferent de forța politică care va conduce primăria și CMC, ei vor trebui să facă nu politică ci trotuare, transport public, parcări, spații publice amenajate și să asigure reforma primăriei. Iar eu voi folosi mandatul oferit de voi ca să vă reprezint în CMC și să ne asigurăm că politicienii nu își vor uita programele și promisiunile electorale. Este un început bun. În continuare vom munci pentru ca locuitorii municipiului Chișinău să se bucure de oportunități, confort și siguranță. Despre planurile echipei noastre pentru viitorul apropiat voi anunța în curând. Mulțumesc Echipa Forța Nouă!”, a mai scris Victor Chironda.

Cristina Parfeni

Share