Viceprimar al mun.Chișinău: „Nu îmi ajunge timp… Am aproape 2 săptămîni de lucru în regim de mobilizare”

Viceprimar al mun.Chișinău: „Nu îmi ajunge timp… Am aproape 2 săptămîni de lucru în regim de mobilizare”

Viceprimarul municipiului Chișinău, Victor Chironda, susține că, de două săptămâni de lucru, fiind la conducerea capitalei, este în regim de maximă mobilizare. „Nu îmi ajunge timp”, declară Chironda, informează OFICIAL.

Într-o postare pe o rețea socială, viceprimarul mai adaugă: „Prieteni, ultimile zile nu prea reușesc să scriu pe fb și nici să răspund la timp la mesaje și sunete. Îmi pare rău și vă rog tare mult să nu vă supărați. Explicația e simplă: nu îmi ajunge timp. Am aproape două săptămîni de lucru în regim de maximă mobilizare. Ziua de lucru începe la 7:00 și se termină la 20:00 și decurge într-un tempou nebun. Ieri nu am reușit să mînînc iar alaltăieri pur și simplu nu am avut timp să beau o cafea. Astăzi am ieșit din primărie la 19:30. Ședințe de planificare, ședințe de clarificare, ședințe cu structurile subordonate, ședințe operative, întîlniri cu donatorii, oameni cu probleme/propuneri/idei/plîngeri, agenți economici cu solicitări și mesaje, mesaje, mesaje, mesaje, sunete, sunete, sunete. Eu încerc să fac față, să răspund tuturor, să mă întîlnesc cu fiecare, dar pur și simplu e imposibil să vorbesc cu toți. De asta vă rog să nu vă supărați și să nu credeți că eu vă ignor”, scrie Chironda.

Prin urmare, viceprimarul susține că, situația în municipiul Chișinău „este cu mult mai gravă” decât credea. „Ca să putem face față problemelor și solicitărilor tuturor, noi acum vrem să ne focusăm pe consolidarea aparatului primăriei și pe atragerea oamenilor noi. Spre regret, situația reală este cu mult mai gravă decît credeam. Avem nevoie de cel puțin o lună ca să putem pune pe roate mașinăria ruginită și stricată a primăriei. Ulterior, o să putem să fim mai eficienți în soluționarea problemelor voastre și vom avea mai mult timp pentru întîlniri, discuții de idei și propuneri”, a conchis el.

Amintim că, la propunerea primarului de Chișinău, Ion Ceban, Victor Chironda a acceptat să vină în funcția de viceprimar al capitalei, fiind responsabil de Urbanism și Mobilitate Urbană.

Mihaela Rotari

Share