Vicepreședinte PLDM: PL lucrează mai mult pentru socialiști decât pentru proprii alegători…

Vicepreședinte PLDM: PL lucrează mai mult pentru socialiști decât pentru proprii alegători…

“PL lucrează mai mult pentru socialiști decât pentru proprii alegători…”. O asemenea declarație a fost făcută de vicepreședintele PLDM, deputatul Vadim Pistrinciuc.

Acesta notează într-o postare pe Facebook că: “Adevărul e ca aerul – iese nesilit la suprafață. PL lucrează mai mult pentru socialiști decât pentru proprii alegători…

După eșecul lamentabil de duminica trecută, astăzi PL (conducerea acestui partid), a mai tăiat încă o dată din oportunitatea de a câștiga primăria”.
Pistrinciuc menționează că, PL a declarat deschis, “că nu va accepta în nici un caz o coaliție pro-europeană, iar toate ”condițiile” anterioare erau doar o șmecherie”.

De asemenea, el vine prezintă și explică mai multe acțiuni ale PL din ultima perioadă.
“Dar să le luăm pe rând:
1. Duminică, 7 iunie, fără nici un sens, conducerea PL împiedică desfășurarea unui miting la care participau cetățeni de dreapta, unioniști, pro-europeni – poate și manipulați, dar totuși alegători ai PL. Mihai Ghimpu și PL ”le dă cu parul”
2. Toată săptămâna, tăcit, primăria PL-stă asistă ”prietenii Rusiei”, să organizeze un mega-concert în centrul capitalei. Cu succes, tocmai și socialiștii îi laudă și mulțumesc. Și asta în ajun de ziua când vom comemora deportările…
3. Azi, liderii PL a spus clar: nu vor coaliție pro-europeană, în nici un caz. Declarație care micșorează repetat și dramatic șansele de a câștiga primăria. Dar cel mai important declarație salutată vehement de partidele pro-ruse și consultanții de la Moscova.
4. PL în mod conștient, asumat asistă socialiștii să-și organizeze concertul în inima capitalei, și le ”oferă garanții că nu vor coaliție pro-europeană”.
5. Încă ceva, în această campanie PL s-a ”bătut” cu oricine, cu Urecheanu, Brega, Nantoi, cu ONG-uri, numai nu cu socialiștii (partid pro-rus deschis) și cu Grecianîi.
6. Despre responsabilitate: domnul Ghimpu nu vede că toate drumurile naționale se repară, mai intens și mai bine de cât pe timpul fraudelor de milioane când ministerul de profil era condus de PL. A uitat și despre nominalizările la BNM – instituție care supraveghează sistemul bancar. Nu-i nimic, oamenii nu uită.
7. În ce ne privește încă din 2011 am spus clar că susținem ca refoma justiției să fie asigurată prin prezența specialiștilor străini la orice nivel.
Poate mai este ceva la mijloc? La ce speră PL? Poate la o coaliție post electorală în consiliul municipal cu socialiștii? – nu m-ar mira, cu comuniștii le-a ieșit bine….
‪#‎strategie2026‬”, a declarat liberal-democratul.

Precizăm că, PL a anunțat astăzi public că nu își dorește o coaliție cu partidele de la guvernare.
Mihaela Rotari

Share