Vicepreședinte de partid, despre un protest la Ministerul Economiei: „La mine răbdarea a crăpat”

Vicepreședinte de partid, despre un protest la Ministerul Economiei: „La mine răbdarea a crăpat”

Vicepreședintele Partidului Platforma DA, Alexandru Slusari, a chemat locatarii mai multor străzi din sectorul Buiucani al capitalei să protesteze la Ministerul Economiei și Infrastructurii, informează Oficial.

„La mine răbdare a crăpat. Nu știu cum la ceilalți. Fac indemn pentru casa mea și pentru locatarii mai multor străzi de la Buiucani. STIMAȚI LOCATARI ! Aproape două luni suntem fără apă caldă menajeră. De șase ori Termoelectrica a prelungit termenul de conectare. Acum avem din nou promisiune că reluarea apei calde va avea loc pe data de 12 octombrie, deși din alte surse demne de încredere am auzit că nici atunci acest lucru nu se va produce.

În același timp, Slusari a îndemnat locatarii să iasă la protest. „Dacă ne-am saturat de aceasta bătaie de joc, propun să organizăm un protest matinal lângă Ministerul Economiei, în subordinea căruia se află Termoelectrica. Să ne ducem încolo cu vasele în care încălzim apă și să cerem ca ministru Gaburici să vină personal la acest șantier. Dacă sunteți de acord cu ideea, contactați-mă prin FB”, a conchis el.

Mihaela Rotari

Share