Vicepreședinte al PAS: De două săptămâni încercăm să ne întâlnim cu reprezentanții PDM

Vicepreședinte al PAS: De două săptămâni încercăm să ne întâlnim cu reprezentanții PDM

Vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, vicepreședinte al PAS, reprezentant al fracțiunii „PAS, Blocul ACUM”, susține că de două săptămâni încearcă să se întâlnească cu reprezentanții PDM, pentru a definitiva textul final al Declarației pentru reconfirmarea vectorului european și promovarea consecventă a cursului strategic și ireversibil de Integrare Europeană, informează OFICIAL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Mihai Popșoi a scris că, deși colegii din PDM au avut o contribuție consistentă la elaborarea documentului prin schimbul de email-uri, totuși, au evitat să discute pe viu pentru a finaliza documentul.

„Ieri-noaptea am înțeles de ce. Regretăm lipsa de devotament și consecvență față de năzuința majorității cetățenilor Republicii Moldova de a urma calea integrării europene: a combaterii corupției, a justiției independente, a reformelor economice, alegând în schimb calea a patra – calea spre nicăieri. Suntem convinși că majoritatea cetățenilor sprijină demersul nostru exprimat în această Declarație”, a scris Popșoi, făcând public textul declarației.

Andriana Cheptine

Share