Veterani: Andrei Năstase este cel care a făcut totul pentru eliberarea Moldovei din ghearele oligarhilor, oportuniștilor politici

Veterani: Andrei Năstase este cel care a făcut totul pentru eliberarea Moldovei din ghearele oligarhilor, oportuniștilor politici

Un grup de veterani de război au anunțat, astăzi, că îl susține pe candidatul desemnat de Platforma Demnitate și Adevăr la șefia statului, Andrei Năstase, informează OFICIAL.

„Situația din țară este catastrofală din toate punctele de vedere, iar criza socială, economică, sanitară și dezastrul din agricultură a adus în colaps întreaga noastră societate. Dacă nu schimbăm lucrurile, nu mai este mult și statul va intra în incapacitate de plată a pensiilor și salariilor, iar izolarea internațională pune la grea încercare capacitatea țării de a-și reveni după acest dezastru fără precedent. Avem nevoie mai mult ca niciodată de un președinte cu adevărat responsabil, onest și cu o reputație impecabilă, de un om care a demonstrat în toți acești ani că îi pasă cu adevărat de Moldova și de oamenii ei. Noi, veteranii de război din RM, care am apărat aceste pământuri înțelegem mai bine că timpul improvizațiilor și negoțului politic a trecut. Noi cu toții am decis să-l sprijinim și să acordăm votul nostru celui care a stat de veghe și a luptat în ultimii ani pentru libertate, dreptate, viață mai bună pentru toți cetățeni RM. Noi am decis să-l susținem și să-l votăm pe Andrei Năstase, cel care ne-a ridicat pe toți în 2015 împotriva regimului lui Plahotniuc”, au spus veteranii, în cadrul unui briefing de presă.

Potrivit lor, Andrei Năstase este cel care în anii trecuți a făcut totul pentru eliberarea Moldovei din ghearele oligarhilor, oportuniștilor politici și mafioților.

„El este cel în care avem încredere, pentru că este singurul candidat care poate îmbrăca mantia de Comandant Suprem al Moldovei, are toate calitățile pentru a ne conduce țara către o nouă lume și dreaptă. Este singurul care poate garanta securitatea și siguranța națională a RM. Andrei Năstase, alături de echipa Platforma DA, a fost întotdeauna alături de veteranii de război, inclusiv au sprijinit prin inițiativele legislative drepturile noastre legitime. Facem apel către toți veteranii de război, rezerviștii, oamenii activi și de bună credință, care nu sunt indiferenți, să chibzuiască cu maximă rațiune asupra alegerii pe care o vor face duminică. Vă cerem tuturor să acordați cu încredere un vot lui Andrei Năstase, singurul om care-l poate bate pe Igor Dodon în turul II al acestor alegeri. Este datoria noastră să scriem prin decizia pe care o vom lua o pagină nouă în istoria recentă a poporului nostru”, au mai spus veteranii.

Maria Chiper

Share