Valeriu Streleţ: O eventuală resetare a guvernării capătă contururi tot mai reale

Valeriu Streleţ: O eventuală resetare a guvernării capătă contururi tot mai reale

Vicepreședintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Valeriu Streleț susține că o eventuală resetare a guvernării capătă contururi tot mai reale.

„Se discută şi este evidentă anormalitatea acestei situaţii, că un guvern nu are un sprijin vizibil şi ferm conturat în Parlament. Respectiv, o eventuală resetare a guvernării capătă contururi tot mai reale”, a declarat liberal-democratul în cadrul unui interviu pentru europalibera.org.

De asemenea, el a spus că, orice speculaţie despre o majoritate formată cu PCRM, consideră că nu are niciun suport real.

„Lucrurile au ajuns într-un punct când este evident că se vor face demersuri pentru această resetare, dar aceasta nu însemna că viitorul prim-ministru nu putea fi tot Chiril Gaburici. În condiţiile actuale, atunci când dânsul a formulat o asemenea solicitare ultimativă, problema capătă o dimensiune mai amplă, din motive că dânsul a numit exact şi termenul, a numit exact şi condiţiile, ceea ce chiar ne pune în faţa unor procese destul de complexe pe care trebuie să le depăşim”, a declarat politicianul.

Doina Secrieru

Share