Valeriu Munteanu: Cea mai mare lovitură este bănuită acum pentru Chișinău

Valeriu Munteanu: Cea mai mare lovitură este bănuită acum pentru Chișinău

Candidatul Partidului Liberal (PL) la funcția de primar general al capitalei, Valeriu Munteanu, în cadrul unei conferințe de presă, s-a adresat locuitorilor municipiului Chișinău la final de campanie electorală, informează Oficial.

„Duminică se dă bătălia hotărâtoare pentru Chișinău și Republica Moldova. Duminică se hotărăște soarta noastră. Cea mai mare lovitură este bănuită acum pentru Chișinău. Dacă vor stăpâni Chișinăul, vor stăpâni întreaga Republica Moldova. După plecarea lor, ruinele rămase în urma lor vor face imposibilă orice renaștere de speranță”, a precizat el.

Prin urmare, Munteanu a vorbit și despre ex-primarul municipiului Chișinău. „Dorin Chirtoacă a îndurat șantajul și amenințarea cu ani grei de pușcărie politică. Dorin a avut curajul să dea cea mai mare lovitură binomului”, a comunicat Munteanu.

În același timp, candidatul s-a adresat locuitorilor mun. Chișinău. „Dragi chișinăuieni, să folosim această șansă. Ar fi mare păcat sa se folosească această șansă în favoarea binomului Plahotniuc-Dodon. Vă îndemn să ieșiți duminică la vot pentru a vă arăta supărarea. Lupta mea este pentru un Chișinău european. Eu sunt singurul candidat care știe, vrea și poate să transforme Chișinăul într-o capitală europeană”, a declarat el.

Mihaela Conovali

Share