Vadim Brânzan – prezentat colectivului: „Fără cumetrism la Ministerul Economiei”

Vadim Brânzan – prezentat colectivului: „Fără cumetrism la Ministerul Economiei”

Noul ministru al Economiei și Infrastructurii, Vadim Brânzan, a fost prezentat colectivului Ministerului de către Premierul Maia Sandu, transmite OFICIAL.

În cadrul evenimentului, Maia Sandu a menționat că îl cunoaște pe Vadim Brânzan drept un om deschis, capabil să asculte și să construiască relații bune cu angajații.

„Vreau să sper că împreună cu el veți face lucrurile în interesul cetățeanului. Nu vreau să discutăm despre lucrurile care s-au petrecut în trecut. De azi înainte în capul mesei va fi meritocrația și profesionalismul angajaților. De acum încolo interesul cetățeanul și legea sunt șefii supremi. Trebuie să ne concentrăm pe demascarea și eliminarea schemelor de corupție și să creăm un mediu de afaceri propice dezvoltării economice. Domnul ministru are experiență în altă țară, în special în SUA, sunt sigură că va veni cu practicile de acolo, Dvs. va trebui să-l învățați despre practicile locale. Îl cunosc ca om deschis, capabil să asculte, să construiască relații bune cu angajații”, a spus Maia Sandu.

La rândul său, ministrul Economiei și Infrastructurii a specificat care vor fi principiile sale de muncă. „Am vorbit și înainte despre cei 4D: deconspirare, demonopolizare, de-etatizare, dezvoltare. Vă spun și după care principii vom activa. Primul: toleranță zero față de corupție, oricare corupție. Doi: Se încurajează profesionalismul, fără cumetrism în minister. Trei: Spiritul de echipă. Să stabilim relații bune și să lucrăm ca o echipă. Patru: Etica muncii”, a spus Vadim Brânzan.

Cristina Parfeni

Share