Va candida Maia Sandu în circumscripția Hîncești? Declarație: „Este o oportunitate…”

Va candida Maia Sandu în circumscripția Hîncești? Declarație: „Este o oportunitate…”

„Este o oportunitate pentru toate partidele politice. Evident că noi considerăm aceasta o oportunitate, o să luăm o decizie; Platforma DA, evident, la fel discută. La un moment sper să ajungem să discutăm împreună, dar noi încă nu am decis în PAS cine este candidatul care va merge să lupte pentru această circumscripție”, a spus liderul Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, în cadrul unui interviu pentru Europa Liberă.

În același timp, Sandu a adăugat: „Am avut o discuție cu echipa de la Hâncești. PAS are o echipă puternică la Hâncești, colegii mei de acolo își doresc ca eu să merg în calitate de candidat, dar o să mai discutăm și o să vedem dacă e cea mai bună decizie sau nu”.

La întrebarea „Dacă ați fi în parlament, vocea Dvs. ar fi mai sonoră?”, liderul politic a răspuns:„Este adevărat, dar trebuie să ținem cont că alegerile se vor întâmpla în câteva luni de zile și va rămâne cam puțin timp, cel puțin pentru sesiunea de primăvară-vară va rămâne foarte puțin timp pentru a folosi această tribună. Oricum o să discutăm și o să analizăm dacă trebuie să merg sau dacă trebuie să meargă”.

Doina Secrieru

Share