Un socialist, despre vizita deputaților PSRM – la Moscova

Un socialist, despre vizita deputaților PSRM – la Moscova

Deputatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), Vladimir Mizdrenco, s-a referit la deplasarea recentă a socialiștilor în capitala Rusiei, informază OFICIAL.

„La invitația colegilor din Duma de stat a Federației Ruse am efectuat cu colegii mei din fracțiunea PSRM o vizită de lucru la Moscova. Am petrecut un șir de întîlniri bilaterale cu conducerea mai multor fracțiuni, inclusiv și cu conducere organului legislativ suprem a FR”, a scris Mizdrenco, pe o rețea de socializare.

În același timp, deputatul și-a expus părerea cu privire la deplasare. „În urma discuțiilor am facut o concluzie importantă, avem o sustinere deplină în fața acestor demnitari, suntem tratați ca parteneri strategici si putem miza pe ajutorul de care avem sau vom avea nevoie. Sunt de parerea ca Republica Moldova trebuie să promoveze o politică echilibrată atît cu vestul cît și cu estul, dar să ținem cont și de relațiile diplomatice de veacuri cu Federația Rusă ,care constituie circa 550 de ani”, a conchis socialistul.

Mihaela Rotari 

Share