Un șef de direcție al Primăriei Chișinău ar putea fi demis. Socialiștii dezvăluie motivul

Un șef de direcție al Primăriei Chișinău ar putea fi demis. Socialiștii dezvăluie motivul

Consilierii socialiști din Consiliul Municipal Chișinău (CMC) cer primarului interimar, Nistor Grozavu, demiterea șefului interimar al Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a Primăriei Chișinău, Alexandru Fleaș.

Potrivit socialiștilor, motivul este că Fleaș nu a transferat banii pentru adaosul la salarii pentru lucrătorii grădinițelor din Capitală.

„Am colectat semnăturile a 19 consilieri municipali și îndemnăm și alte fracțiuni să semneze această demisie. Avem o mulțimi de petiții pe numelui său. Dle. Grozavu, vă îndemnăm să semnați această demisie până mâine, la ședința CMC. Am căutat diverse modalități ca să găsim bani pentru aloca 50% suplimentar la această categorie de angajați, însă din motive nejustificate acești bani nu au fost alocați. Mă întreb de ce Fleaș și șefii de direcții și-au permis să primească salariul pentru luna octombrie, iar angajații grădinițelor nu au putut primi acest supliment?! Bani sunt, Direcția financiară așteaptă documentele necesare, dar documentele nu sunt gata”, a precizat socialista Eugenia Ceban.

Mihaela Rotari

Share