Un politician – cu o propunere către liderii PAS și PPDA: „Ar fi un gest de reciprocitate din partea lor”

Un politician – cu o propunere către liderii PAS și PPDA: „Ar fi un gest de reciprocitate din partea lor”

Candidatul Partidului Unității Naționale (PUN) la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova la alegerile parlamentare din circumscripția nr.38, Hîncești, Vlad Țurcanu se adresează liderilor Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) și Partidului Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) pentru a-l susține în scrutinul din 15 martie 2020, informează OFICIAL. 

„În următoarele zile vom depune, împreună cu colegii de la PUN, lista cu membrii Grupului de inițiativă care vor colecta semnături în susținerea mea”, susține Țurcanu.

În același timp, politicianul vine cu o propunere către liderii PAS și PPDA. „Nu este imposibil să câștig aceasstă competiție electorală, în ciuda unor inerții politice din teritoriu. Din fericire, lucrurile arată mai bine în raionul Hâncești decât în februarie 2019, s-au mai schimbat de atunci. Am văzut că partidele de dreapta ezită să-și desemneze un candidat și le înțeleg că nu le e ușor să găsească persoane potrivite pentru această campanie. Le propun liderilor PAS și PPDA să mă susțină pe mine. Ei știu ca, practic, în destule privințe suntem pe aceeași lungime de undă și avem multe obiective politice comune”, scrie Țurcanu, pe Facebook.

„Ar fi un gest de reciprocitate din partea lor, după ce eu i-am susținut vreme de 4 ani, în aparițiile mele publice. Ar fi și o punere în aplicare a demersurilor lor publice de consolidare a electoratului proeuropean”, a conchis Țurcanu.

De menționat că, la 15 ianuarie, Comisia Electorală Centrală a anunțat că începe desemnarea și înregistrarea candidaților la alegerile parlamentare noi din circumscripția electorală uninominală nr. 38, municipiul Hîncești. Termenul de depunere a actelor pentru înregistrarea grupurilor de inițiativă pentru susținerea candidaților la funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova este de 24 ianuarie 2020, inclusiv.

Doina Secrieru

Share