Un nou candidat la șefia municipiului Bălți

Un nou candidat la șefia municipiului Bălți

Vicepreședintele Partidului Politic „Partidul Nostru”, Elena Grițco, va candida independent la alegerile locale din municipiul Bălți. Anunțul a fost făcut pe o rețea de socializare.

După cum informează Oficial, Elena Grițco spune că dimineața a fost la Consiliul electoral de circumscripție Bălți pentru a se înregistra.

„Am solicitat să-mi fie eliberate listele de subscripție pentru colectarea semnăturilor necesare pentru a fi înregistrată în calitate de candidat independent pentru funcția de primar al mun. Bălți”, spune Elena Grițco.

De asemenea, ea a venit cu rugămintea de a fi susținută în această funcție, dar și a semna pentru a reuși să colecteze semnăturile necesare.

„Unii doritori și susținători au venit deja la sediul partidului pentru a mă ajuta cu colectarea semnăturilor. Vin cu o rugăminte către cei care vor ca mun. Bălți să rămână o zonă liberă și acei care vor un oraș care să se dezvolte spre bine. Vin cu un apel către Dvs. să veniți la oficiu, să depuneți semnătura Dvs.”, a spus Elena Grițco.

De menționat că, PN l-a desemnat pe Primarul interimar al mun. Bălți, Nicolai Grigorișin, în calitate de candidat în alegerile locale din Bălți.

Mihaela Rotari

Share