Un lider unionist de la Bălți oferă cărți, în limba română, candidaților PSRM

Un lider unionist de la Bălți oferă cărți, în limba română, candidaților PSRM

Președintele Partidului Unității Naționale (PUN) din Bălți, Sergiu Burlacu, în cadrul unei postări pe o rețea de socializare, a anunțat că, de ziua lui Mihai Eminescu, trimite candidaţilor pentru funcţia de deputat din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) pe circumscripţiile electorale din Bălţi – un volum cu versurile poetului omagiat, informează Oficial.

„Domnilor, Alexandr Usatîi şi Alexandr Nesterovski, candidaţi pentru funcţia de deputat din partea PSRM pe circumscripţiile electorale din Bălţi. Cu ocazia împlinirii a 169 ani de la naşterea poetului tuturor românilor, Mihai Eminescu, vă trimit alăturat un volum cu versurile sale. Sunt convins că citirea acestui volum de versuri vă va ajuta sa înțelegeţi cât de frumoasă este limba română şi că este o mândrie sa faci parte din poporul român”, a scris el.

În același timp, Burlacu s-a referit la următoarele alegeri. „Şi pentru că vin alegerile parlamentare vă recomand sa votaţi blocul ACUM. Votând blocul ACUM veţi avea posibilitatea sa trăiţi într-o ţară democratică unde adevărul istoric şi ştiinţific va triumfa”, a conshis Burlacu.

49897619_387536078457837_990688907525881856_n

Mihaela Rotari 

Share