Un lider de partid – acționat în judecată de Igor Dodon

Un lider de partid – acționat în judecată de Igor Dodon

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a acționat în judecată pe liderul Mișcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu. Anunțul a fost făcut în cadrul unei emisiunii on-line „În direct cu Sergiu Mocanu”.

După cum informează Tribuna, Sergiu Mocanu a menționat că Igor Dodon l-a dat în judecată pentru că i-a lezat onoarea și demnitatea.

„Dodon m-a dat în judecată. M-a dat în judecată pentru că i-am lezat onoarea și demnitatea, atunci când am spus că o să reconstruiască Președinția din banii de la tranzacția cu MoldovaGaz”, a precizat Mocanu.

Totodată, Sergiu Mocanu a spus că va merge în judecată, pentru că, astfel, va avea ocazia să întrebe de unde sunt banii pentru reconstrucția Președinției.

De asemenea, liderul MPA a mai spus că, în cazul în care Igor Dodon va avea câștig de cauză, va fi nevoit să aștepte până va primi recompensa pentru prejudiciul moral și de imagine pe care i l-a adus, dat fiind faptul că Mocanu a mai pierdut câteva procese de judecată și sunt încă câteva persoane care așteaptă această recompensă de aproximativ 4-5 ani.

Mihaela Rotari

Share