Un ex-consilier prezidențial, alături de Constantin Codreanu

Un ex-consilier prezidențial, alături de Constantin Codreanu

Candidatul la funcția de primar din partea Partidului Unității Naționale (PUN), Constantin Codreanu, în cadrul unei conferințe de presă, a anunțat despre decizia de a-l primi în echipă pe un ex-consilier prezidențial, informează Oficial.

„Vreau să vă ofer un anunț care mă onorează. Vlad Țurcanu este un om pe care l-am prețuit din totdeauna. Mă bucur că dânsul va face parte din echipa mea, sunt sigur că prezența lui Vlad îi va convinge și pe ceilalți că trebuie să vină alături de noi”, a declarat Codreanu.

Ex-consilierul prezidențial, Vlad Țurcanu, a comunicat motivul pentru care a acceptat propunerea de a fi alături de Codreanu.

„Candidatul Codreanu a decis să participe la alegeri pentru a reprezenta acel grup majoritar de unioniști. Acest electorat pro-românesc are nevoie de un primar care să-i ajute să construiască un oraș frumos. Acesta este primul motiv pentru care am decis să vin alături de domnul Codreanu. Scopul politic la ora actuală este de consolidare și scoatere a Republicii Moldova din impasul în care s-a pomenit”, a conchis el.

Mihaela Conovali

Share