Un deputat, către primarul de Chișinău: „Am fost cu copiii aseară în PMAN… se simte lipsa implicării primăriei”

Un deputat, către primarul de Chișinău: „Am fost cu copiii aseară în PMAN… se simte lipsa implicării primăriei”

„Mesaj pentru primarul municipiului Chișinău. Am fost cu copiii aseară în PMAN, atmosfera este de sărbătoare însă se simte lipsa implicării primăriei”. Declară deputatul fracțiunii „Partidul Acțiune și Solidaritate, Blocul ACUM”, Petru Frunze, informează OFICIAL.

„Doar să faci o poză atunci când copiii se apropie de Moș Crăciun trebuie să achiti 50 lei, oare primaria nu are bani să remunereze pe Moș Crăciun? La toate utilajele de distracție pentru copii prețurile sunt exagerate de mari, o primblare de câteva minute cu trenuțul achiți 25 lei. Cum este posibil o călătorie cu microbusul din sectorul Buiucani până în sectorul Botanica să coste 3 lei iar o călătorie de aproximativ 300 metri cu trenutul să coste 25 lei. Nu toți părinții își permit să achite, unii copii rămân doar să privească. Sărbătorile trebuie să fie pentru toți nu doar pentru comercianți și cei care mai au interes”, mai adaugă deputatul.

La rândul ei, municipalitatea, anterior, a anunțat că între orele 14.00-17.00, copiii au posibilitatea să vină în Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) din centrul Capitalei – să beneficieze gratuit de carusel și poze cu Moș Crăciun.

Doina Secrieru

Share