Un deputat a rămas fără loc în sala de ședințe a Legislativului

Un deputat a rămas fără loc în sala de ședințe a Legislativului

Deputatul fracțiunii Partidului Democrat din Moldova, Monica Babuc a rămas fără loc în sala de ședințe a Parlamentului, transmite OFICIAL.

În debutul ședinței Parlamentului, Monica Babuc a menționat că, în urma rocadei efectuate cu funcția de vicepreședinte al Parlamentului, a rămas fără loc în sală.

„Ori permitem doamnei Babuc să stea la locul care îi revine în sala de ședințe, ori revin la locul vicepreședintelui Parlamentului”, a menționat Monica Babuc.

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi a invitat liderii grupurilor parlamentare și șefii fracțiunilor după ședință în cabinetul său.

„Zona asta de centru nu o puteți împărți? Rog președinții de fracțiune și de grupuri după ședința plenară să intre la mine, împreună cu secretarul general. Secretariatul, să-mi dați schema cum sunt așezați deputații în sală. Dacă s-a ajuns să vă așez eu în sală, nu este o problemă”, a spus Zinaida Greceanîi.

Deputatul fracțiunii Partidului „Șor”, Marina Tauber a menționat că și deputatul Dumitru Diacov s-a apropiat de fracțiune cu aceeași întrebare.

„Nu văd rostul, doamnă Babuc, să discutăm astăzi această chestiune foarte importantă”, a spus Marina Tauber.

Cristina Parfeni

Share