Un deputat a analizat lista partidelor, pentru alegerile parlamentare, care au fost înregistrate la CEC!

Un deputat a analizat lista partidelor, pentru alegerile parlamentare, care au fost înregistrate la CEC!

Deputatul Platformei DA în Parlamentul Republicii Moldova, Maria Ciobanu, susține că a analizat, la rece, fără părtinire, listele partidelor politice pentru alegerile parlamentare anticipate, care au fost înregistrate la CEC. „Unele sunt de groază, zău, iar în altele și-au găsit loc indivizi, certați rău cu legea, cu bunul-simț, gata să se lege și cu dracul, pentru a trece puntea”, adaugă parlamentarul, informează OFICIAL.

Totodată, Ciobanu spune că salută faptul că unele partide politice, cu adevărat responsabile, nu se grăbesc să finalizeze procesul de întocmire a listelor pentru alegerile parlamentare anticipate.

„Credeți-mă pe cuvânt, este cel mai important lucru. Am cunoscut în cei aproape 30 de ani de independență prea mulți trădători, prea mulți traseiști, prea mulți deputați vânduți, împrumutați, într-un cuvânt, idioți utili. Prieteni, este greu, recunosc, dar încercați să judecați despre partidele politice după calitatea listelor înregistrate la CEC. Ei vă vor reprezenta în Legislativ”, scrie deputatul, pe facebook.

Mihaela Rotari

Share