Un candidat la parlamentare spune că partidul din care face parte știe cum să schimbe lucrurile din țară în bine

Un candidat la parlamentare spune că partidul din care face parte știe cum să schimbe lucrurile din țară în bine

Candidatul Partidului Democrat din Moldova (PDM) la următoarele alegeri din 11 iulie, Nicolae Ciubuc, susține că partidul din care face parte vine în această campanie electorală cu un Plan de țară pentru a construi o MOLDOVA ALTFEL: o țară prosperă, cu o economie dezvoltată, agricultură performantă, spitale modern și educație de calitate.

„Partidul Democrat din Moldova are cei mai buni și cei mai profesioniști oameni. FAPTELE VORBESC pentru noi”, se arată în declarația candidatului.

Totodată, Ciubuc spune că în perioada în care a activat în calitate de ministru al Agriculturii în Guvernul Filip s-a reușit implementarea mai multor reforme și programe pentru sector – „prin intermediul Fondului de subvenționare în agricultură am reușit atragerea investițiilor în valoare totală de peste 15 miliarde de lei, lansarea programului de susținere a tinerilor și femeilor fermier, acordând 45 milioane de lei anual subvenții în avans, am contribuit la majorarea producției agricole cu 18,6 %, am crescut exporturile de producție agricolă în UE”, comunică reprezentantul PDM.

„Partidul Democrat din Moldova este formațiunea care știe cum să schimbe lucrurile în bine”, a mai declarat Ciubuc.

Cristina Pendea

Share