Un candidat la alegeri: Ne pare rău de timpul pierdut

Un candidat la alegeri: Ne pare rău de timpul pierdut

La alegerile parlamentare, în circumscripția nr. 38 – Hîncești, au luptat pentru fotoliul de deputat 4 candidați, iar învingător a ajuns democratul Alexandru Botnari, primarul de Hîncești. În acest context, OFICIAL vă propune să vedeți cum au reacționat pe rețelele de socializare unii dintre contracandidații săi, după aflarea rezultatelor.

Candidatul Partidului Politic „Șor”, Victor Perțu, a comunicat că, va continua să lupte pentru cauză. „Prieteni, a fost o bătălie electorală grea, însă campania s-a încheiat. Acum, mergem mai departe cu capul sus și vom continua să luptăm pentru cauza noastră, pentru realizarea multiplelor proiecte inițiate și pentru îmbunătățirea vieții cetățenilor! #PartidulȘOR – învingător”, a scris Perțu, pe o rețea de socializare.

Grigore Cobzac – candidatul blocului electoral ACUM – Platforma DA și PAS, s-a referit la scrutin. „Dragi hincesteni! Multă recunostintă pentru votul dumneavoastră echipei ACUM si personal mie. Stiu cu certitudine că toate, fără nicio exceptie, sunt voturi constiente, pentru o viată mai bună si fără atîta nedreptate. Ciar dacă ele au fost insuficiente pentru a obtine victorie noi in continuare credem ca oferta noastra pentru cetateni de a aduce tara pe fagasul normalitatii, rămîne cea mai bună si sinceră. Aceasta este intima si ferma mea convingere. De altfel ca si faptul că scrutinul a fost unul cu manipulare si propagandă, fără sanse egale pentru toti participantii, un scrutin fraudat. Or, pe aceste principii nu poti construi un stat. Orice încercări în acest sens vor esua. Ne pare rău însă de timpul pierdut”, a precizat Cobzac.

De menționat că, pe aceeași circumscripție a candidat și socialistul Petru Corduneanu.

Mihaela Conovali

Share