UE reia sprijinul bugetar pentru RM! Hahn: Deblocarea asistenței financiare este un semn clar al sprijinului nostru

UE reia sprijinul bugetar pentru RM! Hahn: Deblocarea asistenței financiare este un semn clar al sprijinului nostru

Comisarul european pentru politica vecinătății și negocieri de extindere, Johannes Hahn, după şedinţa Consiliului Afacerilor Externe al UE, a anunţat reluarea sprijinului bugetar pentru Republica Moldova.

După cum informează OFICIAL, potrivit unui comunicat de presăodată cu finalizarea şedinţei Consiliului Afacerilor Externe al UE, la o sesiune la care a participat şi ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, Nicu Popescu, Comisarul european pentru politica vecinătății și negocieri de extindere, Johannes Hahn a anunţat reluarea de către Uniunea Europeană a sprijinului bugetar pentru Republica Moldova.

Comisarul Johannes Hahn a subliniat: „Mă bucur să anunț astăzi reluarea sprijinului bugetar pentru Republica Moldova. 14,54 milioane de euro sunt așteptate în zilele următoare. Deblocarea asistenței financiare este un semn clar al sprijinului din partea Uniunii Europene pentru Republica Moldova şi cetățenii săi, de apreciere a măsurilor deja întreprinse și de încurajare a reformelor”.

Andriana Cheptine

Share