Tudor Ulianovschi a făcut un apel către Igor Munteanu

Tudor Ulianovschi a făcut un apel către Igor Munteanu

Candidatul independent la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Tudor Ulianovschi, a făcut un apel către lideu Coaliției pentru Unitate și Bunăstare, Igor Munteanu, informează OFICIAL.

Tudor Ulianovschi l-a îndemnat să-l susțină în această campanie electorală.

„Pentru început, îmi exprim regretul față de scoaterea dumneavoastră prematură din cursa prezidențială. Va felicit însă, pe dumneavoastră și pe echipa dvs., pentru eforturile depuse până acum.

Chiar dacă ideile noastre nu sunt toate congruente, țelul este identic: schimbarea politică în Republica Moldova, unde „vremurile bune” au devenit ne-bune, iar incompetența și excesele Puterii au devenit insuportabile pentru populație.

Ideea europeană și democrația trebuie salvate, înainte de a fi complet compromise de regimul Sandu-PAS sau „preluate” de vreun regim trădător de țară!

De aceea, domnule Munteanu, în pofida diferențelor dintre noi, mai mici decât asemănările, vă invit alături de mine în această luptă inegală cu Puterea, dar dreaptă!

Vă solicit, în numele luptei noastre comune, să-mi oferiți sprijinul politic și suportul pentru accederea în turul al doilea al prezidențialelor.

În acest moment, cu voturile dumneavoastră, aș acumula aproape 7,5%! Și e încă începutul cursei!

Domnule Munteanu, vremurile sunt tulburi, dar, dincolo de persoanele noastre, contează cauza comună și destinul țării.

Sunt convins că aceasta este și convingerea dumneavoastră și a electoratului care vă susține! De aceea, cred că parteneriatul nostru politic este cea mai bună soluție”, spune Tudor Ulianovschi.

Share