Tudor Ulianovschi a decis că mai adune semnături: „Pentru a fi siguri că nu vor fi anulate unele semnături”

Tudor Ulianovschi a decis că mai adune semnături: „Pentru a fi siguri că nu vor fi anulate unele semnături”

Pretendentul la funcția de Președinte al Republicii Moldova, Tudor Ulianovschi, spune că este aproape de final campania de colectare a semnăturilor în susținerea sa, informează OFICIAL.

Ulianovschi spune că a decis cu echipa să adune semnături mai mult decât minimul necesar.

„Suntem pe ultima sută de metri în procesul de colectare a semnăturilor, pentru susținerea mea la prezidențiale. Le mulțumesc tuturor celor care au semnat, pentru ca numele meu să figureze în buletinul de vot.

Exprim gratitudine față de reprezentanții raioanelor, în care au fost colectate peste 1.000 de semnături, cu precădere celor din raionul meu de baștină, dar și al soției mele. Sprijinul și încrederea în sine pornesc de la baștină, acolo unde, împreună cu familia noastră, am pus mereu umărul la schimbarea în bine a vieții oamenilor.

Suntem aproape de final, dar pentru a fi siguri că nu vor fi anulate unele semnături, care sunt deja de ordinul miilor, am decis, împreună cu echipa, să adunăm mai multe decât numărul minim necesar, pentru a fi înregistrat în cursa electorală. De aceea, vă îndemn să sunați la numărul de telefon de la sediul nostru de campanie +373 (79) 619245, pentru a afla datele de contact ale colectorilor/membrilor grupului de inițiativă, care se ocupă de strângerea semnăturilor.

Îi rog pe cetățenii din toată țara, inclusiv pe moldovenii din diasporă, să semneze pentru Tudor Ulianovschi, atât pe listele de subscripție, cât și pe site-ul lse.cec.md. Cei care nu pot accesa acest link, din afara țarii, pot schimba VPN-ul (Virtual Private Network), pentru a avea acces la acest site care, pe alocuri, este limitat”, spune Ulianovschi.

Share