Tudor Deliu: „Puteţi avea toată încrederea în candidaţii PLDM, iar noi contăm foarte mult pe sprijinul Dvs.”

Tudor Deliu: „Puteţi avea toată încrederea în candidaţii PLDM, iar noi contăm foarte mult pe sprijinul Dvs.”

Președintele Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), Tudor Deliu, îndeamnă cetățenii să participe pe 20 octombrie la alegerile locale generale, informează OFICIAL.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Tudor Deliu a scris că, în această zi, avem datoria morală să mergem la secţia de votare de la locul nostru de trai şi să ne alegem reprezentanţii în organele puterii locale.

„Fiecare alegător va primi câte trei buletine de vot – unul pentru alegerea primarului, unul pentru alegerea consiliului local (sătesc sau orăşenesc) şi unul pentru alegerea consiliului raional. Partidul Liberal Democrat din Moldova are ca scop principal modernizarea țării şi aderarea ei la Uniunea Europeană, ceea ce pentru fiecare cetăţean înseamnă o viaţă mai bună. Iar modernizarea ţării începe de la fiecare sat şi oraş. PLDM, prin aleşii săi locali, a lansat un program amplu de dezvoltare a infrastructurii rurale, care înseamnă: modernizarea infrastructurii sociale (şcoli, grădiniţe, spitale); construcţia şi reparaţia drumurilor; modernizarea sistemelor de apeduct şi canalizare; renovarea sistemelor de salubrizare; modernizarea reţelei de telecomunicaţii şi construcţia de gazoducte. Acum patru ani, noi i-am propus pe cei mai buni reprezentanţi la funcţia de primar sau de consilier local. Iar timpul a arătat că, acolo unde PLDM are primar sau majoritate în consiliul local, au fost şi sunt implementate cele mai importante proiecte de dezvoltare a localităţilor”, a precizat el.

Potrivit lui Deliu, liberal-democraţii demonstrează prin fapte concrete că ştiu să se ţină de cuvânt. „Puteţi avea toată încrederea în candidaţii PLDM, iar noi contăm foarte mult pe sprijinul Dumneavoastră. VOTĂM candidaţii Partidului Liberal Democrat din Moldova! ÎMPREUNĂ facem viaţa mai bună!”, a mai scris Deliu.

Andriana Cheptine

Share