Truc de imagine inedit reuşit de cei din Partidul politic Şor (video)

Truc de imagine inedit reuşit de cei din Partidul politic Şor (video)

Partidul politic Şor a reuşit un truc de imagine inedit – mimând o „scurgere” de informaţii, şi-a promovat liderul şi activul. Despre aceasta au comunicat pentru www.oficial.md surse bine informate din cadrul formaţiunii. 

Astfel, pe reţelele de socializare „circulă” un filmuleţ, în care apar mai mulţi activişti de frunte, simpatizanţi şi prieteni ai formaţiunii, care au jucat rolul unor oameni simpli (şofer de taxi, interpreţi, ţărani etc.), dar care promovează reuşitele liderului formaţiunii, Ilan Şor – începând cu Aeroportul Internaţional Chişinău şi terminând cu oraşul Orhei.

„Evident, că prea puţini ar fi atras atenţie acestui filmuleţ, dacă se ştia că e făcut cu scop de promovare. Dar aşa, s-a creat istoria că chipurile e un film de uz intern, interzis celor din afară (dar cine nu vrea să vadă ce e interzis?), apoi s-a organizat „scurgerea” pe reţelele de socializare şi… succesul a fost ca şi garantat. De fapt, nu putea vorba de nici o scurgere adevărată şi de aceasta e conştient oricine cunoaşte câtuşi de puţin echipa unită şi profesionistă a partidului. Apropo, e o metodă de promovare nouă în Moldova. Iar dacă a prins, nu excludem că o vom folosi şi pe viitor”, au declarat sursele.

Doina Secrieru

Share