Trezorierii mai multor partide politice, confirmați de CEC

Trezorierii mai multor partide politice, confirmați de CEC

Comisia Electorală Centrală (CEC) a confirmat, astăzi, mai multe persoane responsabile de finanţe (trezorierul), dar și observatori pentru perioada campaniei electorale a alegerilor locale generale din data de 20 octombrie 2019, informează OFICIAL.

CEC a confirmat-o pe Cristina Bulat drept persoană responsabile de finanţe (trezorierul) din partea Partidului Politic „UNIUNEA SALVAȚI BASARABIA”, pe Alexandru Fetescu – din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova, Svetlana Postolachi – din partea Partidului Politic Partidul Nostru, pentru perioada campaniei electorale a alegerilor locale generale din data de 20 octombrie 2019.

Totodată, Mihail Bușuleac a fost confirmat ca reprezentant cu drept de vot consultativ în Comisia Electorală Centrală din partea Partidului Politic Partidul Nostru pentru perioada campaniei electorale.

Membrii CEC au acreditat 257 de observatori naționali din partea Asociației obștești „Promo-LEX”, dar și 4 observatori internaționali din partea Ambasadei Republicii Franceze în Republica Moldova în vederea monitorizării alegerilor locale generale și alegerilor parlamentare noi din 20 octombrie 2019.

Andriana Cheptine

Share