„Top 7 cei mai corupți socialiști” – prezentat de tinerii PAS!

„Top 7 cei mai corupți socialiști” – prezentat de tinerii PAS!

Organizația de tineret PAS Youth, astăzi, a organizat un flashmob – „Top 7 cei mai corupți socialiști”. Înarmați cu pancarte, tinerii au protestat în fața sediului Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), informează OFICIAL.

Eugeniu Sinchevici, președinte PAS Youth Național, și Dumitru Ivanov, președinte PAS Youth Chișinău au prezentat topul: 

Astfel, pe locul 7 se regăsește Grigore Novac, locul 6 – Dinari Cojocari, locul 5- Vladimir Odnostalco, locul 4 – Petru Burduja, locul 3 – Bogdan Țîrdea, locul 2 – Corneliu Furculiță, iar pe locul 1 – Igor Dodon.

„Fără surprize, pe primul loc se află cel mai corupt, cel mai incompetent și cel mai nerușinat socialist, Igor Dodon. Omul care s-a odihnit în cele mai luxoase hotele din Grecia, Maldive și alte locații exotice”, declară tinerii PAS.

De menționat că, în timp ce tinerii PAS prezentau topul, câțiva tineri socialiști, printre care deputatul Odnostalco, au organizat un contra-protest. „Aceștia, pe lângă faptul că nu purtau măști și nu au respectat distanța socială, măsuri obligatorii pe timp de pandemie, au bruscat și au rupt pancartele tinerilor de la PAS”, se arată în declarația tinerilor PAS. 

La final, Eugen Sinchevici a declarat jurnaliștilor prezenți că PAS Youth va depune o plângere la poliție.

Cristina Pendea

Share