Tauber: Un lucru important nu-l înțeleg cei din PAS: dacă o să continue să evite subiectul scumpirii benzinei…

Tauber: Un lucru important nu-l înțeleg cei din PAS: dacă o să continue să evite subiectul scumpirii benzinei…

Majoritatea parlamentară a PAS a refuzat propunerea Partidului „ȘOR”, care a solicitat audierea în Parlament a prim-ministrului, Natalia Gavrilița, pe subiectul alimentării cu gaze naturale. Totodată, a fost respinsă și includerea pe ordinea de zi a proiectului fracțiunii „ȘOR” cu privire la crearea unui grup de lucru privind instituirea monopolului de stat asupra importului de carburanți. Despre aceasta a declarat deputatul Marina Tauber în cadrul unui briefing de presă.

„Din păcate, majoritatea parlamentară a procedat ca de obicei, iar în acest fel, a sfidat nu doar Partidul „ȘOR”, nu doar opoziția parlamentară, dar și întreaga societate. Noi înțelegem că PAS are majoritate în Parlament, dar să refuzi cu atâta lejeritate orice propunere care vine din partea opoziției arată cel puțin o lipsa de fair-play politic și că nu-i respecți deloc pe cetățeni care ne-au delegat în Parlament. Nu vrem să credem că guvernării chiar atât de mult nu-i pasă de oameni și de scumpirile din ultima vreme, care îi afectează din ce în ce mai mult”, a declarat Tauber.

Tauber a mai declarat că în aceste câteva luni de când PAS a preluat guvernarea, toate problemele care au lovit țara nu doar că au rămas nerezolvate, dar s-au agravat din cauza lipsei acțiunilor prompte.

„Un lucru important nu-l înțeleg cei din PAS: dacă o să continue să evite subiectul scumpirii benzinei și motorinei s-ar putea ca, în foarte scurt timp, însăși mașinăria guvernării să rămână fără carburanți în mijlocul drumului, fără niciun sprijin din partea oamenilor. Dragi prieteni, noi, cei din Partidul „ȘOR”, nu ne vom opri aici, vom continua să venim cu proiecte de sprijinire a populației. Oamenii ne-au dat votul și vom face tot ce ne stă în puteri pentru a nu-i dezamăgi”, a adăugat ea.

Cristina Gurez

Share