Ion Sula l-a felicitat pe Marcel Ciolacu cu ocazia învestirii în funcția de Premier al României

Ion Sula l-a felicitat pe Marcel Ciolacu cu ocazia învestirii în funcția de Premier al României

Președintele Partidului Social Democrat European, Ion Sula, a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia învestirii în funcție a Prim-ministrului României, Marcel Ciolacu.

„Sunt sigur că sub conducerea dvs. Guvernul României va înregistra rezultate remarcabile, deoarece aveți competențe, dorință, determinare și o echipă profesionistă pentru a dezvolta economia și a crește calitatea vieții oamenilor!

Anume în perioada guvernării Partidului Social Democrat, România a aderat la Uniunea Europeană și a devenit membru NATO. Promovarea valorilor social-democrate, cum sunt solidaritatea, egalitatea de șanse și echitatea socială constituie temelia unei societăți incluzive și prospere.

Sunt convins că veți contribui la impulsionarea în continuare a cooperării dintre Chișinău și București, în beneficiul cetățenilor de pe ambele maluri ale Prutului.

Vă urez succes în activitatea Dvs. responsabilă și vă asigur de tot sprijinul echipei social-democrate din Republica Moldova”, se spune în mesajul liderului Partidului Social Democrat European.

Share