Streleţ: Regretăm decizia celor 7 deputaţi de a susţine în asemenea condiţii crearea unei majorităţi parlamentare

Streleţ: Regretăm decizia celor 7 deputaţi de a susţine în asemenea condiţii crearea unei majorităţi parlamentare

Partidul Liberal Democrat din Moldova îşi reiterează obiectivul său de resetare a sistemului politic şi de schimbare a atitudinii faţă de procesul politic. Noi nu acceptăm ca politica să se facă prin metode de corupere, presiune, şantaj – aşa cum se întâmplă la noi. Declaraţia a fost făcută de vicepreşedintele PLDM, Valeriu Streleţ.

„Fiecare partid, care participă la crearea unei majorităţi trebuie să se bazeze pe propriul rezultat politic, nu pe un număr de mandate, care poate fi achiziţionat ca la piaţă. Regretăm decizia celor 7 deputaţi de a susţine în asemenea condiţii crearea unei majorităţi parlamentare”, a menţionat vicepreşedintele PLDM.

Valeriu Streleţ a reiterat faptul că PLDM a fost disponibil dintotdeauna de a participa la crearea majorităţii, însă cu condiţia de a pune în capul listei de valori reformele profunde.

„Regretăm faptul că o parte din colegi a decis să se încadreze în această majoritate. Vom urmări cu mare atenţie evoluţiile de mai departe, cine va fi candidatul propus. Nu pierdem obiectivul şi fermitatea de a lupta în continuare pentru atingerea scopului de resetare a sistemului politic şi de promovare a reformelor”, a subliniat Valeriu Streleţ.

 

Doina Secrieru

Share