Sportivi: Exprimăm susținerea noastră pentru Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor

Sportivi: Exprimăm susținerea noastră pentru Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor

Un grup de sportivi și membri ai asociațiilor sportive din Republica Moldova și-au exprimat susținerea pentru Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie, informează OFICIAL.

„Ne-am adunat aici să exprimăm susținerea noastră pentru Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor, pentru că reprezentanții acestui Bloc au făcut foarte multe pentru dezvoltarea sportului și a vieții tuturor cetățenilor din RM. Pe parcursul mai multor ani au fost realizate sute de lucruri frumoase, mii de evenimente sportive cu participarea copiilor, antrenorilor, părinților și oaspeților de peste hotare. Când am avut susținerea comuniștilor și socialiștilor în Parlament, au fost alocate milioane de lei pentru dezvoltarea sportului, amenajarea și deschiderea secțiilor de șah, pentru desfășurarea diferitor seminare și evenimente sportive”, a declarat Sergiu Bargan, membru al Federației de Șah în Republica Moldova, în cadrul unei conferințe de presă.

El a spus că, la alegerile parlamentare anticipate de duminică, va vota Blocul PCRM-PSRM pentru că reprezentanții acestor formațiuni stau la apărarea nu doar a sportului, ci și a valorilor tradiționale ale familiei.

„Ei sunt oamenii care pe parcursul multor ani apără toate interesele fiecărui cetățean. Vă îndemnăm în ziua alegerilor să ieșiți să votați pentru Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor”, au declarat reprezentanții asociațiilor sportive din Republica Moldova.

Cristina Jicol

Share