Solicitarea socialiștilor către organele de resort – să verifice declarațiile de avere ale unor candidați PAS

Solicitarea socialiștilor către organele de resort – să verifice declarațiile de avere ale unor candidați PAS

Deputatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) Grigore Novac, candidat la funcția de deputat pe lista Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, a solicitat din nou organelor de resort, în special, Autorității Naționale de Integritate (ANI) să verifice declarațiile de avere ale unor candidați PAS asupra cărora planează suspiciuni de corupție și alte ilegalități, informează OFICIAL.

„Investigațiile jurnalistice au scos la iveală mai multe ”schelete politice” din dulapurile celor de la PAS. Afectați de patima pentru galbeni, aceștia se avântă în diverse acțiuni cu caracter ilicit și criminal”, a declarat Grigore Novac, în cadrul unui briefing de presă.

Parlamentarul s-a referit Boris Marcoci, consilier din municipiul Bălți, și Andrei Spînu – secretar general al Președinției.

„Țin să le amintesc că investigațiile jurnalistice în cazul acestuia au început mult mai devreme de lansarea campaniei electorale și nu au fost pornite de noi, socialiștii, dar de jurnaliști, deci interpelările noastre nu au la bază temei politic”, a subliniat Grigore Novac.

 

Cristina Gurez

Share