Socialistul Batrîncea: Nouă nu ne este rușine de acest Guvern. Da, au fost și greșeli

Socialistul Batrîncea: Nouă nu ne este rușine de acest Guvern. Da, au fost și greșeli

Vlad Batrîncea, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), astăzi – în cadrul unei conferințe de presă, a declarat că a pregătit inițiativele Guvernului condus atât de Maia Sandu, cât și de Ion Chicu, informează OFICIAL.

„În Guvernul precedent, nu a fost nicio inițiativă ce ar viza pensionarii, invalizii, familiile cu mulți copii, și alte categorii de populație. Sunt mai multe inițiative pentru justiție, instituționale, de care dorești. Banii în 2020 sunt mai mulți, decât în anii precedenți. Acum este disciplină financiară”, declară socialistul.

„Am pregătit inițiativele Guvernului precedent și ale acestui Guvern. Politicienii trebuie criticați, dar societatea deja e obosită de faptul că dreapta amenință. De ce dreapta nu vine cu un plan: ce să se facă în medicină, în educație? Atunci când criticați pe altcineva, arătați ce ați făcut dumneavoastră. Nouă nu ne este rușine de acest Guvern. Da, înțelegem foarte bine că au fost și greșeli”, a ținut să adauge Batrîncea.

De menționat că, fosta șefă a Guvernului, Maia Sandu, recent, a criticat una dintre acțiunile actualului Executiv – indexarea pensiilor, menționând că majorarea ar fi o umilire la adresa oamenilor.

Mihaela Conovali

Share