Socialiștii lansează campania națională „Interesul național – o prioritate pentru PSRM”

Socialiștii lansează campania națională „Interesul național – o prioritate pentru PSRM”

Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) a lansat astăzi campania națională „Interesul național – o prioritate pentru PSRM”, informează OFICIAL.

Igor Dodon, liderul PSRM, în cadrul unei conferințe de presă, a declarat că, de la proclamarea Independenței, Republica Moldova a trecut prin diferite perioade, dar „a venit timpul să înțelegem că nimeni nu va face ordine și nu va avea grijă de viitorul nostru și al copiilor noștri – decât noi înșine”.

„A venit timpul să punem interesul național în față. Sunt ferm convins că majoritatea cetățenilor din Republica Moldova își doresc anume acest lucru. De aceea, astăzi, PSRM vine cu un mesaj foarte clar: noi, cetățenii Republicii Moldova, trebuie să mergem doar după principiul interesului național – ceea ce-și doresc cetățenii”, a spus liderul PSRM.

Vlad Bătrîncea, membru al Comitetului Executiv al PSRM, a spus că, această campanie va cuprinde mai multe acțiuni și evenimente cu scopul de a contracara orice tentative de subminare a statalității și suveranității Republicii Moldova, „or, RM nu trebuie să fie instrument în jocurile geopolitice și nicio forță din exterior nu poate impune propria viziune asupra viitorului țării noastre”.

Share