Socialiștii: În loc să vină cu ajutor, ei critică că mamele prea mult timp stau în concediu

Socialiștii: În loc să vină cu ajutor, ei critică că mamele prea mult timp stau în concediu

Deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor (BCS), Alla Darovannaia și Vladimir Odnostalco, au menționat că declarațiile făcute de ministrul Muncii și Protecției Sociale, Marcel Spătari, cu privire la concediul de îngrijire a copilului, sunt regretabile, transmite OFICIAL.
Alla Darovannaia a spus că guvernarea în loc să se preocupe de creșterea natalității, se arată nemulțumită că este prea lung concediul de îngrijire a copilului.
„Marcel Spătari s-a arătat nemulțumit de concediul de îngrijire a copilului, care îl consideră ca fiind prea lung și se arată nedumerit că R. Moldova deține recordul la concediul pentru îngrijirea copilului. Ministrul a subliniat că concediul de maternitate nu este un lucru sustenabil din punct de vedere economic.
Regretăm că guvernarea privește oamenii ca o statistică, surse de venit la buget. În loc să vină cu ajutor, ei critică că mamele prea mult timp stau în concediu”, a spus Alla Darovannaia.
Deputatul Vladimir Odnostalco a spus că toate aceste reforme sunt antisociale și ele vin urmare a creditării Republicii Moldova de peste hotare.

Cristina Parfeni

Share