Socialiștii din CMC au depistat nereguli la executarea unor proiecte în Capitală

Socialiștii din CMC au depistat nereguli la executarea unor proiecte în Capitală

Consilierii municipali socialiști aduc la cunoștință atenției publice noi probleme depistate în cadrul activității Primăriei Capitalei, transmite OFICIAL.

În cadrul unui briefing de presă, socialistul Alexandr Odințov a vorbit despre licitații ilegale.

„Aceste licitații au suportul Primăriei, a judecătorilor etc. Suntem de părere că licitațiile acestea se fac pentru a acapara o parte din terenurile Capitalei. Ca să înțelegeți, licitații Primăria nu mai face de ceva timp. Când am aflat la ce oră trebuia să se facă, am venit, însă nu am fost lăsați de pază de intrăm. Multe terenuri au fost pur și simplu oferite, iar autoritățile se fac că nimic nu știu. Am depus solicitare la Primărie să obținem cât mai multă informație despre aceste licitații”, a spus Odințov.

Socialistul Victor Poleacov a vorbit despre terenurile de joacă pentru copii.

„Au fost alocați bani pentru construcția acestor terenuri, dar responsabilii tergiversează lucrările. Solicităm ca acestea să înceapă să lucreze cu comisiile specializate, să nu tergiverseze, să vină la raport”, a spus Poleacov.

La rândul său, Iurii Vitneanski a menționat că din partea părinților sunt multe plângeri în care vorbesc despre banii care se cer de la ei pentru reparația grădinițelor sau terenurilor de joacă adiacente grădinițelor.

Doina Secrieru

Share