Socialiștii, despre politica externă după alegerile parlamentare

Socialiștii, despre politica externă după alegerile parlamentare

Politica externă a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM), după alegerile parlamentare din 24 februarie, a fost prezentată, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de unii membri ai partidului, informează OFICIAL.

Candidatul PSRM pe circumscripția nr. 42 Cantemir, Vladimir Țurcan, a comunicat mai multe detalii în acest sens. „Cu regret, Republica Moldova, până în ziua de astăzi, nu are un concept cu privire la politica externă. Moldova are nevoie de o guvernare, altă guvernare, care poate să promoveze o politica externă corectă. Analizând programele celor care încearcă să vină la guvernare, putem să facem o concluzie că, unicul partid care pledează pentru o politică externă echilibrată este PSRM. Anume promovarea acestei politici externe va permite rezolvarea problemelor cetățenilor Republicii Moldova”, a declarat Țurcan.

Candidatul PSRM pe listă de partid, Adrian Albu, a vorbit despre actuala guvernare, dar și despre o rezolvare a situației create. „Guvernarea actuală se axează doar într-o sigură direcție. Acum este nevoie de a restabili relațiile bune cu Federația Rusă, dar și de avut relații bune – atât în Vest, cât și în Est”, a vorbit socialistul.

Gaik Vartanean, candidatul PSRM în circumscripția nr. 51 din SUA și Canada, s-a referit la o trăsătură, potrivit lui, caracteristică partidului. „PSRM, la etapa actuală, este singurul partid care pledează pentru o politică echilibrată în țara noastră”, a conchis Vartanean.

Mihaela Conovali

Share