Socialiștii desfășoară o acțiune de informare

Socialiștii desfășoară o acțiune de informare

În acest weekend, Partidul Socialiștilor din Republica Moldova desfășoară Ziua Națională de informare politică a cetățenilor – acțiune pe care formațiunea o organizează de mulți ani pe întreg teritoriul țării. Despre aceasta anunță președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, informează OFICIAL.

„Bravo socialiștiilor pentru faptul că sunt mereu alături de cetățenii Republicii Moldova! Mii de reprezentanţi ai PSRM – consilieri locali și municipali, preşedinţi de raioane şi primari ai localităţilor de toate nivelurile, deputați aleși din partea PSRM, organizează întrevederi cu cetățenii pentru a le mulțumi tuturor celor care au participat la alegerile parlamentare, în special, celor care au acordat votul pentru Partidul Socialiștilor și candidații acestuia pe circumscripțiile uninominale”, a scris Dodon, pe o rețea de socializare.

În același timp, el s-a referit și la alte detalii. „Partidul Socialiștilor a fost, este și va fi permanent alături de poporul nostru și va ține cont exclusiv de voința și interesele acestuia. Moldova are viitor!”, a conchis Dodon.

Mihaela Conovali

Share