Socialist, despre problemele și soluțiile din circumscripția în care candidează

Socialist, despre problemele și soluțiile din circumscripția în care candidează

Candidatul din partea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) la funcția de deputat pe circumscripția uninominală nr. 23 – Botanica, Oleg Lipskii, astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, a vorbit despre problemele din circumscripția în care candidează, dar și despre unele soluții, informează OFICIAL.

„Doresc să prezint unele probleme din această circumscriptie, dar și să vorbesc despre unele soluții. Problema transportului există aici de foarte mult timp. Timp de 3 ani se oferă bani pentru transport, însă acesta nu este procurat. De ce din acești bani nu s-au cumpărat? Care este motivul? Nimic nu se întreprinde timp de 30 de ani. Oamenii din această circumscripție trăiesc în condiții oribile și antisanitare”, a precizat el.

În același timp, Lipskii s-a referit la acțiunile ce trebuiesc realizate. „Noi am întreprins unele acțiuni cu fracțiunea PSRM, astfel am plasat 10 terenuri de joacă pentru copii. Ce voi face eu ca deputat? Ajutor pentru familii social-vulnerabile voi oferi și anume pentru reparația apartamentelor. Totodată, ne trebuie o lege prin care locuitorii să poată influența deciziile autorităților”, a conchis acesta.

Mihaela Conovali

Share